Бачев во Студио 10: Еве ја целата вистина пред изборите, се е кажано - На потег сте вие почитувани гласачи...


02.05.2024 | 12:20:00 | Интервјуа


Бачев во Студио 10: Еве ја целата вистина пред изборите,  се е кажано - На потег сте вие почитувани гласачи...

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, денес, четврток 02 мај 2024 гостуваше во емисијата „Студио 10“ на Телевизија 24 со новинарот Сеад Ризвановиќ.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 2 Мај2024 година