Националниот Блок „Македонија - Бојкотира марионета за претседател“ во кампањата очи во очи со народот ќе ја објасни причината и целта за бојкот


10.04.2024 | 21:47:00 | Прес Конференции


Националниот Блок „Македонија - Бојкотира марионета за претседател“ во кампањата очи во очи со народот ќе ја објасни причината и целта за бојкот

Националниот Блок „Македонија-Бојкотира марионета за претседател“ стартуваше со кампањата за неизлегување и бојкот на претседателските избори под слоганот: „Македонија - Бојкотира марионета за претседател“.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, среда, 10 април 2024 година