Бачев со силни пораки во „Студио 10“ на ТВ 24


27.03.2024 | 18:28:00 | Интервјуа


Бачев со силни пораки во „Студио 10“ на ТВ 24

Дебата, Единствена Македонија 
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија и Јорго Огненовски од „Демократи“   
Скопје, вторник, 27 март 2024

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Јорго Огненовски од партијата „Демократи“, денес, вторник, 27 март 2024 година во дебатната емисија „Студио 10„ на Телевизија 24 со новинарката Мирјана Трпчевска.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, вторник, 27 март 2024 година