Бачев: Договорите со Бугарија од 1947 да станат наша позиција во сегашните македонско-бугарски случувања ако сакаме вистинско македонско решение


31.10.2023 | 12:09:00 | Интервјуа


Бачев: Договорите со Бугарија од 1947 да станат наша позиција во сегашните македонско-бугарски случувања ако сакаме вистинско македонско решение

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, денес, вторник 31 октомври 2023 гостуваше во емисијата „Студио 10“ на Телевизија 24 со новинарот Сеад Ризвановиќ.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, вторник, 31 октомври 2023 година