Бачев во „Стадион“ на Канал 77: Се заветуваме пред Природата, Господ и Македонците-ќе расчистиме со предавниците и бандитите


08.04.2023 | 22:20:25 | Интервјуа


Бачев во „Стадион“ на Канал 77: Се заветуваме пред Природата, Господ и Македонците-ќе расчистиме со предавниците и бандитите

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија
Штип, сабота, 08 април 2023 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со Љупчо Ристовски и Јорго Огненвоски, денес, сабота 8 април 2023 година гостин во емисијата „Стадион“ на Канал 77 со новинарот Столе Наумов на интересни теми околу промена на уставот, осудените за 27 април, бандитизмот на Мијалков и Заев, изборниот законик, ненародните функционерски привилегии, враќањето на државата назад и Македонија со убав стандард на живеење.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Штип, 08 април 2023 година