Бачев во „Студио 10“ на ТВ 24 за двата најнови историски настани во Егејска и Пиринска Македонија


01.11.2022 | 17:05:07 | Интервјуа


Бачев во „Студио 10“ на ТВ 24 за двата најнови историски настани во Егејска и Пиринска Македонија

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија
Скопје, вторник, 1 ноември 2022 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев денес, петок, 1 ноември 2022 гостин во „Студио 10“ на Телевизија 24 со новинарот Сеад Ризвановиќ на интересни теми околу двата најнови историски настани со богослужба во македонска црква, на македонски јазик во Егејска Македонија, отоврањето на Македонскиот клуб во Пиринска Макеоднија како и за поништувањето на т.н. преспански договор.