Бачев со моќни пораки во „Само Вистина“


30.07.2022 | 12:16:59 | Интервјуа


Бачев со моќни пораки во „Само Вистина“

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија и Сотир Костов аналитичар
Скопје, петок, 29 јули 2022 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со аналитичарот Сотир Костов, вечерва, петок, 29 јули 2022 гости во емисијата „Само вистина“ на Телевизија Канал 5 со новинарката Тамара Трајкова на интересни теми околу најавениот референдум, раскинувањето на бугарскиот договор, поништувањето на преспанскиот договор, грабежот и предавствата во Македонија!

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, петок, 29 јули 2022 година