Носителот на советничката листа за Струмица Александар Тасев со моќно гостување на ТВ ВИС: Погледнете како треба да работи еден советник во општина


09.10.2021 | 23:56:00 | Интервјуа


Носителот на советничката листа за Струмица Александар Тасев со моќно гостување на ТВ ВИС: Погледнете како треба да работи еден советник во општина

Гостување, Единствена Македонија
Александар Тасев, носител на Листа на советници на Општина Струмица
Скопје, понеделник, 27 септември 2021 година

Носителот на советничката листа за Струмица Александар Тасев, денес, сабота, 09 октовмри 2021 гостуваше на струмиќката телевизија ТВ Канал ВИС каде ги изложи конкретните видувања и определби за кои ќе се залагаат советниците од Единствена Македонија доколку ја добијат довербата на струмичани.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Струмица, сабота, 09 Октомври 20201 година

МИА

Вечер

ТВ 24

Грид

Тајм