Бачев до ДИК: Вие не сте битните, вие сте само марионети кои треба да го извршат фалсификатот


19.07.2020 | 16:10:57 | Избори


Бачев до ДИК: Вие не сте битните, вие сте само марионети кои треба да го извршат фалсификатот

Седница на ДИК, Коалиција „Никогаш северна - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, недела, 19 јули 2020

Жестока расправа во Државната изборна комисија. Претседателот на Единствена Македонија во име на Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ на седница на ДИК ги образложи приговорите на коалицијата. 

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, недела, 19 јули 2020

Медиуми:

Скопје 1

Македонски весник

ТВ 24

ТВ 21

Нетпрес

ТВ Канал 5

Фактор

Охрид 1

Цивил медиа

4 новости

Грид

Тајм

Вести